16 Eylül 2016 Cuma

Kumsalda Piknik Yaparken Evlenme Teklifi


Kız arkadaşına "Benimle evlenir misin?" demeye karar vermiş olan beyler; kumsalda piknik yaparken evlenme teklifi yapma fikri kulağınıza nasıl geliyor? Neden olmasın, de mi, bir kumsal, evlilik teklifi sözleri söylemek ve ardından aldığınız yüzüğü uzatmak için gayet güzel bir ortam olur. 


Nasıl bir kumsalda piknik ortamı hazırlayacağınız size kalmış tabii. Zemin bir örtü, masa veya sehpa olabilir. Uygun birkaç yiyecek - içecekle yetinebileceğiniz gibi ortamı mumlar, fenerler, kalp figürleri, çiçekler gibi şeylerle süsleme yoluna da gidebilirsiniz. 



Birkaç kişilik bir piknik organize edip arkadaşlarınızın da, örneğin afiş açarak, canlı müzik yaparak falan olaya katkıda bulunmalarını sağlayabilirsiniz. Hatta ortamı bir çardağın altında veya çadırın içinde hazırlama yoluna da gidebilirsiniz.  Baya detaylı bir ortam hazırlamak elinizden gelir belki veya bunu yapabilecek 1 - 2 arkadaşınız vardır, onlardan yardım alırsınız. 



Kısacası tercihinize, imkanlarınıza, kız arkadaşınızın nelerden hoşlandığına bağlı olarak piknikle karışık bir kumsalda evlilik teklifi projesi için çeşitli alternatifler yaratabilirsiniz. Sahilin kalabalık olmadığı saatleri seçmek, rahatsız edilmemek gibi şeyleri de ayarlamak gerekir herhalde. 



Kumsalda evlenme teklifi için tıklayın



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder